FITUR

MESIN

XHT-720SC

Kita bisa ndhukung pelanggan kanthi rega sing apik,

kualitas stabil lan layanan sing apik banget


kita

babagan

Kita minangka merek asli Cina kanggo solusi lengkap industri pencetakan label

1. Mesin Cetak Label

2. Barang Label Kain

3. Pita TTR

4. Tinta Cetak

Produk kami akeh digunakake ing industri kemasan, klambi, layanan kesehatan lan panganan. Kita makarya karo printer utama ing donya sing wis ngandelake reputasi kita kanggo mesin sing efisien banget, lan bisa menehi saran babagan kualitas sing tepat kanggo barang-barang kain label, tinta lan pita transfer termal.

Sugeng Rawuh sampeyan ngunjungi lan ndeleng dhewe carane nggawe barang label perawatan minangka semangat kanggo kita saben dina!

 

Ngerti Liyane babagan Kita…

bubar

PAWARTA

  • OEKO CERTIFICATE 2020 KANGGO ITU LABEL

    Sertifikat OEKO Kanggo Item Label Kain

  • CERTIFIKAT ECO 2020

    Nganyari Sertifikat ECO kanggo Taun 2020

  • CARA NGGawe Aman Kanggo COVID-19?

    Kita duwe saran ngisor sing kuat supaya sampeyan kabeh bisa slamet saka COVID-19, pengalaman saka China Control: 1. Aja lunga menyang papan umum, khusus kanggo papan sing dikepengini, kayata ruangan, cub, bioskop, super-market, Ect., jinis iki gampang kena infeksi, sanajan sampeyan nganggo topeng. 2. Yen sampeyan kudu njaba, n ...

  • CERTIFIKAT ECO 2019

    CERTIFIKAT ECO 2019

  • VTEX GROUP - LABEL PRINTING SOLUSI

    Kita merek Cina asli kanggo solusi lengkap industri percetakan label: * Mesin Cetak Label - Shanghai Xinhu Machinery Co., Ltd. * Barang Label - Huzhou XingHong Label Fabric Co., Ltd. * Tinta Cetak Flexo - Tinta Flexo Ink Fikso Fine Chemical Co., Ltd. * Th ...